Η Ιστορία μας

Η ιστορία μας
Η Ανατολή του Πόρτο

Shape

Η λέξη Πόρτο προσδιορίζει το στίγμα στον Τηνιακό Ορίζοντα. Η λέξη Ανατολή αισιόδοξα προαναγγέλει το σημείο που εμφανίζεται η φωτοπηγή όλων των πραγμάτων - ο Ήλιος.

Η Ανατολή του Πόρτο δεν είναι λοιπόν παρά εκείνες οι δύο μόνο λέξεις που ενέπνευσαν πριν από τέσσερις δεκαετίες τον πατέρα μας., Εμμανουήλ Μινάρδο να οραματιστεί και να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση συνάντησης και διαμονής αντάξια της Τηνιακής φιλοξενίας.

Store
Event
Event

Το φιλόδοξο Όραμα

Shape

Το φιλόδοξο όραμα εκείνης της φιλοξενίας του 1976 επιμένουμε και συνεχίζουμε με συνέπεια να υπηρετούμε τιμώντας την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπο μας.

Διατηρώντας την απαράμιλλη αισθητική της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής και κουλτούρας συνσυφαμένης με τις προδιαγραφές που απαιτεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής.

Τι έχουμε πετύχει

Shape

Πετύχαμε να εξελίξουμε και να διαμορφώσουμε ένα ιδανικό περιβάλλον που υποδέχεται και γκαλιάζει ότι ονειρεύεται ο επισκέπτης μας, τις στιγμές, τις ώρες, τις ημέρες, που επιθυμεί να αποδράσει από την καθημερινότητα του.

Φτάνοντας στο σήμερα με ιδιαίτερη χαρά είμαστε σε θέση να μοιραστούμε με εσάς το αποτέλεσμα της όλης μας προσπάθειας παρουσιάζοντας και εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τον ανακαινισμένο χώρο του συγκροτήματος μας ο οποίος υπόσχεται και εγγυάται με την πληρότητα των επιλογών που διαθέτουμε.

Histry
Shape
Shape